Welkom bij de Ronde van Limburg

De stichting heeft als doel om te investeren in de jeugd en daarmee de toekomst van het Nederlands wielrennen. De wedstrijden van de Ronde van Limburg en Omloop van de Maasvallei geven aan wielertalenten de kans om zich sportief te meten met leeftijdgenoten op uitdagende parcoursen in wielerprovincie Limburg.

De Ronde van Limburg is de oudste provinciale klassieker en een van de oudste van Nederland en wordt op de zondag van het eerste weekend van juni gereden. In deze wielerkoers rijden eliterenners zonder contract en belofterenners (19-23 jaar) een ronde door het Zuid-Limburgse heuvelland gevolgd door een aantal lokale rondes.

De Omloop van de Maasvallei bestaat uit twee koersen, een wedstrijd voor nieuwelingen (15-16 jaar) en een wedstrijd voor junioren (17-18 jaar). De Omloop biedt de renners een lokale ronde met een aantal venijnige beklimmingen met de finish op de kasseien van de Maasberg. Beide wedstrijden worden georganiseerd op de zaterdag van het eerste weekend van juni.

Noteer dus alvast 4 en 5 juni 2016 in uw agenda! Via deze website houden we u op de hoogte over actuele ontwikkelingen.

Nieuws

Winnaars Omloop van de Maasvallei

Er werden gister 2 categorieën verreden. De nieuwelingen en de junioren. Onderstaand de winnaars van deze beide wedstrijden. Nieuwelingen: 1ste plek: Tom Peters 2de plek: Wim Wittenberg 3de plek: Perry Frijters Junioren: 1ste plek: Nils Eekhof 2de p …

Lees meer …

Ronde van Limburg
Omloop van de Maasvallei
Foto's