Ronde van Limburg – Eurosport Integraal

11 juni, 2016

Bekijk nu de integrale versie (24 min) van de uitzending die 9 juni op Eurosport 1 te zien was over de Ronde van Limburg. Martijn Budding won afgelopen zondag de Ronde van Limburg. De 20-jarige renner van het Rabobank Development Team ontsnapte in de slotkilometers uit een kopgroep van 12 renners en soleerde vervolgens naar de zege. Gert-Jan Bosman (Cyclingteam Jo Piels) moest genoegen nemen met een tweede plaats. Jetse Bol (Cyclingteam Join-S-De Rijke) vervolledigde het podium in Beek. Laatstgenoemde is de nieuwe leider in de Topcompetitie.

In deze uitzending ook een item over Twan Castelijns, die terugblikt op de Giro d’Italia. Castelijns ontving Flavio Pasquino in zijn ouderlijk huis waar hij nog steeds woont en waar Ajax behang zijn kamer siert.

Ronde van Limburg – Eurosport Integraal from Topcompetitie on Vimeo.